Udruga za promicanje kulture i izvedbenih umjetnosti

Association for promoting culture and performing arts

ARS CULTURA brine o svakom sudioniku festivala ili drugog projekta kojeg organizira u cilju da svi oni steknu izvanredna iskustva, potaknu nove ideje za svoje daljnje stvaranje, upoznaju i istraže Istru i njezine ljepote te ponesu sa sobom pregršt lijepih uspomena.

Naši festivali slave kreativnost, pozitivnu energiju i radost amaterskog stvaralaštva stoga smo vrlo ponosni što smo prepoznati ne samo od strane europske festivalske asocijacije već i od strane naših sudionika koji uvijek iznova dolaze predstaviti se i podijeliti svoju strast prema glazbi.

Naši projekti imaju svrhu kroz stručne, inovativne i zabavne programe dovesti nove turiste u Istru, upoznati ih s kulturom, tradicijom, finom hranom i iskustvom sviranja i nastupa na najljepšim lokacijama.

Pridružite nam se na FAKS festivalu, Musica Sacra festivalu, Chorus Inside Croatia festivalu, Glazbenom kampu u Vrsaru ili jednostavno dođite i prepustite nam organizaciju vaših koncerata i putovanja. Svijet putuje kroz svijet glazbe a morate znati da je Istra mjesto u koje treba doći kako biste doživjeli prekrasnu toplu dobrodošlicu i nezaboravno iskustvo!

Ines Kovačić Drndić, predsjednica udruge Ars Cultura